Sterk in advies, service & nazorg!
Fysieke winkel, eigen werkplaats
Veilig betalen met Bancontact & Paypal in webshop
Stromer | Stromer

Stromer ST1 LCI EU-983-DG-SL-RF-SPL D, Dark Grey

Stromer ST1 LCI EU-983-DG-SL-RF-SPL D, Dark Grey
Stromer | Stromer | 1 LCI-0397

Stromer ST1 LCI EU-983-DG-SL-RF-SPL D, Dark Grey

Op voorraad in de winkel

5.968,

Direct uit voorraad leverbaar
Verzenden

Laat u door ons adviseren bij de eventuele aankoop van dit type fiets. Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De allrounder voor het dagelijkse leven: onze eerste klas instapmodel S-pedelec met opvallend goed design, betrouwbare aandrijfkracht voor moderne mobiliteit en maximaal rijplezier. Nu standaard met ingebouwde dagrijverlichting voor optimale zichtbaarheid.

Krachtig gas geven, wat er ook gebeurt: met motorondersteuning tot 45 km/u is uw ST1 klaar voor elke actie - krachtig, dynamisch en stil.

Tot max. 120 km bereik kunt u ontspannen aankomen. Extra mijlen op de agenda? Met optionele uitbreiding tot max. 180 km bereik geen probleem.

Comfortabel of sportief - de ST1 past steeds bij uw stijl: met banden met een groot volume, comfortabele zitpositie en optionele demperoptie zorgt de ST1 voor extra kwaliteit op het traject.

Het ST1 design: saai is voor anderen. De ST1 geeft aan rijplezier een look - met geïntegreerd design, drie sportieve kleuren en lijnen die kracht verraden.

Nieuw! OMNI C upgrade voor ST1 reeks vanaf oktober 2021.
Activeer de geïntegreerde simkaart van uw ST1 met een eenmalige upgrade en geniet van alle functies van de OMNI app en OMNI BT app.

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service